AREVA fortsätter att ligga steget före

2017-06-12

AREVA Uddcomb har fått uppdraget att leverera påsvetsade panntuber till en biomassanläggning i England. Kunden efterfrågade en leverantör som kunde producera rör med ett tunt lager (1,3 mm) av Inconel 625 och med en minimal uppblandning av basmaterialet (Fe>3%). För att klara de kraven kommer vi att svetsa med CMT-teknik. Produktionen kommer att starta i juni och installationen på anläggningen inleds i september.Vår avancerade CMT+TIG-teknik ger en jämn och glatt yta som, tillsammans med den låga järnhalten, är den viktigaste faktorn för att förhindra korrosion.

Boiler tube weld overlay CMT

 

Macro CMT 1,3 mm thick Inconel 625


För mer information, vänligen kontakta: Nils Gustafson, Sales Manager, Business Area Industry, AREVA Uddcomb, tel +46 766 489528

AREVA Uddcomb är en global utvecklare av avancerad svetsteknik och leverantör av skräddarsydda lösningar för industrier av olika slag, till exempel avfallasförbränning och biobränsleanläggningar. Våra kunskaper inom avancerad svetsteknik ger kunderna ett tillförlitligt och högpresterande korrosionsskydd som både förlänger livstiden på materialet och sänker kostnader för drift och underhåll.