Mångsidigt företag med smarta lösningar

Tycker du teknik är spännande? Gillar du att jobba i projekt? Vill du arbeta praktiskt på verkstadsgolvet? Om du svarar ja på någon av frågorna är AREVA Uddcomb definitivt ett intressant alternativ i ditt framtida yrkesval. Vi arbetar med framåtriktad ingenjörskonst. Vi förenar teori med praktik och är aktiva i hela kedjan från idé till färdiga lösningar, ofta inom kärnkraftindustrin och andra processindustrier.

Vi genomför allt från små förstudier till totalåtaganden med funktions- och installationsansvar. Inget uppdrag är för stort, för komplicerat eller för litet. Dina arbetsuppgifter blir därför varierande – ibland i stora projekt, ibland vid punktinsatser som konsult på olika företag. Du är också beredd att utvecklas i arbetet. Dina önskemål matchas med företagets behov.

Säkerheten framför allt

Våra uppdragsgivare har högt ställda krav på säkerhet. Grunden lägger vi genom att alltid sätta säkerheten främst – på hemmaplan och när vi är ute på uppdrag. Friskvård och nära kontakt med vår företagshälsovård är två grundbultar för att vi ska må bra på jobbet. Vi stimulerar våra medarbetare till aktiviteter och följer upp allas hälsa genom regelbundna hälsoundersökningar.

Vi skapar trivsel

Vi vet också att ett väl utfört arbete går hand i hand med trivsel på jobbet och på fritiden! Därför är aktiviteter på arbetsplatsen och gott kamratskap viktiga inslag, som bland annat vår aktiva personalförening fixar – exempelvis gocarttävlingar, karaokekvällar och kräftskivor

Hög kompetens

Kompetensen är hög inom samtliga områden på företaget – från produktionsteknik till kvalificerad engeneering och avancerad svetsning. Tillsammans bildar vi ett lag med både teknisk bredd och djup.

areva_image_5

areva_image_6

bottom_image

Utdrag ur vår miljöpolicy

”Vi tar långsiktigt ansvar för miljön. Vi ska föreslå reparation, underhåll och effektivisering av befintlig produktionsutrustning som alternativ till skrotning och nytillverkning, både inom företaget och hos våra kunder.”